neděle 13. ledna 2013

Recy stojánek na náušnice

V poslední době jsme si doma oblíbili míchané musli. Takové ty musli, co si můžete nechat namíchat a poslat domů ve velkém tubusu a je tam přesně to, co si naklikáte (www.mixit.cz). Má to ale jednu nevýhodu, hromadí se nám doma tubusy...

Jsou poměrně velké (trubky o průměru 10 cm, vysoké cca 27 cm), pevné a je nám líto je vyhazovat. Zatím mě moc možností využití nenapadlo. Spíš jen takové velké bláznivé projekty typu hradu s věžičkama nebo dráhy pro autíčka. Až tuhle přišel jeden ryze praktický (a dámský)!

Vyrobila jsem si stojánek na náušnice. Mám takové pravidlo, že náušnic není nikdy dost. Ráda bych měla podobné i pro kabelkotašky a boty, ale tam to zatím neklaplo :-)





Je to úplně jednoduché a rychlé. Koupila jsem si pruh pytloviny (tady musím uvést jeden tip pro Pražáky, kteří ještě neznají Provaznictví na Florenci), vyměřila na výšku tubusu (plus nahoře na založení, dole jsem využila hotového okraje) a přilepila lepidlem. Nelepila jsem úplně všude, aby se daly náušnice zasouvat. Uvnitř tubusu je ještě prostor na jiné šperky. Hodí se jen na náušnice s afroháčky.



Na puzetkové mám také vymyšlený způsob skladování, ale ještě to musím trochu vychytat. Válí se mi tu totiž takový pěkný plát polystyrenu a ten když se ... ale to až příště :-)

PS: Kdybyste měl někdo nápad, jak tubusy jinak využít nebo nějaké chtěl, určitě mi napište! Vyzkouším, daruji atd.

Žádné komentáře:

Okomentovat