pondělí 20. května 2013

Dovolená s rodinou, ale i bez rodiny ...cézet

Dovolím si jednu malou upoutávku na web, který možná znáte... ale třeba ne. A to by byla velká škoda. Najdete ho tady.

Vlastně ani nejde o stránky jako takové, spíše o práci a služby, které se za nimi skrývají. Celé je to postavené na cestovní kanceláři o jednom člověku (ano, skvělá Magdaléna Sinkule) a jejích spolupracovnících (instruktorech, studentech, lektorech...).

Můžete si s nimi vyjet v létě tvořit, v zimě lyžovat, oslavit Velikonoce nebo třeba Den dětí. A to všechno společně se svými dětmi, pro které je připraven nabitý program, plavání, tvoření.... Po celou dobu je ale na vás, nakolik se do programu zapojíte nebo chcete-li ponoříte a co z něj využijete. Já mám za sebou několik tvořivých Moníců, pobytů s Montessori programem (vše spolu s dětmi), starší syn byl letos podruhé na Magdině lyžařském táboře a letos jsme poprvé s kamarádkou vyzkoušely i tvořivě-relaxační víkend. A vždy jsme byli maximálně spokojeni :-)

Maminky na Montessori pracovnách se mě často ptají, jak jsem se k této metodě dostala a kde jsem se dozvěděla víc. O tom, že je to "ono" jsem se přesvědčila před lety právě na kurzech organizovaných Magdalénou Sinkule. Báječné je, že tato metoda více či méně prostupuje i aktivitami dětí na pobytech a je to znát.

Zkrátka s touto cestovní kanceláří můžete bez obav vyrazit s dětmi a užít si báječný čas pospolu. Co se mi ale nejvíc líbí, je možnost poslat i děti samotné na zimní i letní tábory (a vědět, že o ně bude úžasně postaráno) nebo naopak nechat děti doma a užít si víkend jen pro ženy. Je totiž náramně osvěžující a důležité čas od času i rodinu rozdělit a prostě chvíli nebýt spolu :-)

Magdo, díky!!!

PS: Reportáž z víkendu pro ženy se chystá :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat