úterý 11. června 2013

Pokémonský klobouk - malování na textilní klobouček

Mladší syn se nám nějak prokašlal až k zápalu plic, tak je už dlouho doma ze školky a jak se občas nudí, vymýšlí si na mě různá zadání... jako třebaaaa pokémonský klobouček. Dokonce si ho tak i pojmenoval. Vojtíškův pokémonský klobouk a trval na tom, že název musí mít i přímo na výrobku :-)


Zvolila jsem opět osvědčené fixy na textil (stejně jako u spidermanských cviček zde). Maluje se s nimi krásně, u takto tvrdé látky je to vlastně jako omalovánka na papíře. Nejprve jsem si namalovala obrys černou fixou a Vojta si pak vybíral jaké barvy má pokémon mít a podával mi je a tak nějak celé malování popoháněl kupředu :-)
Největším úskalím nakonec bylo najít předlohu, resp. domluvit se s čtyřletým dítětem, jakého pokémona chce namalovat. Zachránil nás, jako už mnokrát, strejda google. Nakonec jsme vybrali 4 pokémony a namalovali je po obvodu kloboučku, jak si zadavatel přál... naštěstí se zakázka podařila a svědčí o tom i to, že ho od včerejška téměř nesundá z hlavy!





Kdybyste si někdo netroufl na malování a chtěl nějakého vysněného hrdinu pro svoje dítě, napiště mi. Určitě se domluvíme. Dětské kloboučky i trika mám a chuť malovat a dělat radost také :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat