neděle 23. prosince 2012

Dárky z fotek - vděčné téma babiček

A vlastně i dědečků, tetiček...

Je to zkrátka moderní a udělá to radost. To první znamená, že se s nabídkou fotodárků člověk setkává na každém rohu. To druhé, že jdete na jistotu. Prarodiče mají zkrátka fotky svých vnoučat rádi. Já jsem několik let před Vánoci chystala po nocích fotokalendáře k tisku, což mě sice bavilo, ale vždycky mi trvalo hodně dlouho, než jsem vybrala vhodné fotky. Vlastně to znamenalo projít celý archív daného roku a tak trochu si připomenout vše, co jsme společně prožili. A u toho jsem se vždycky zasekla...

Letos jsem zvolila jednodušší variantu. Obě babičky dostanou polštářek se společnou fotkou kluků. Ale nedalo mi to. Mladší syn si ještě přinesl hezké fotky z focení ve školce. Zkusila jsem z nich udělat takové větší papírové péefko. Použila jsem tvrdší papíry, mašličku, stříbrný gelový popisovač a vánoční sadu papírů a samolepek z IKEA.

A jak se to povedlo? To můžete posoudit sami :-)



Já jsem s výsledkem spokojená (scrapbookářky prosím prominou a přestanou se popadat za břicha...). Jen se trošku bojím, že si je syn bude chtít nechat. Obě. On má totiž "fotečkové" dárky taky moc rád!

Žádné komentáře:

Okomentovat